2016 on alkanut hyvin

13.01.2016 19:15

Syksy on ollut kiireellinen ja blogi on jäänyt kirjoitamatta ruotsi-ottelun jälkeen, mutta vaikka blogi pysähtyy niin juoksu jatkuu.

Harjoituskausi alkoi vähän ikävästi kun loukkasin vasemman pohkeen lokakuun alussa (pieni repeämä), mutta sen jälkeen on sujunut sitä paremmin. Joululomalla kulki juoksu erittäin hyvin ja juoksijana ei voi valittaa kelistä yhtään kun oli kuiva asfaltti ja aika sopiva lämpötilaa myös kunnes tuli hurjaa pakkasta, mutta siinä vaiheessa olin jo pakkaamassa laukkuni etelänleirille.

Portugaliin saavuin viime perjantaina ja vietän seuraavat noin 3 viikkoa tutussa Monte Gordossa. Täällä on vielä muita suomalaisjuoksijoita ja urheiluliitosta sekä valmentajat että hieroja paikalla. Leirin loppuvaiheessa on tarkoitus juosta muutama ratatreeniä ennen hallikautta, ensimmäinen startti tapahtuu näillä näkymiin 6.2 Botnia Gamesessä, 3000m. 

On tarkoitus päivittää tilannetta vähän tarkemmin kun leiri on kulunut vähän pidemmälle eli palaillaan, ja jos tulee jotain kysyttävää niin kysykää