Ei mennyt niinkuin strömsössä

23.12.2013 22:55

Reilu viikko harjoituskauden toisesta ulkomaanleiristä on kulunut Portugalin Monte Gordossa. Tähän oli suunniteltu aika perus harjoitusviikko korkealla laadulla, paljon määrää ja hyvää palautusta. Tavallaan saavutin viikon tavoitteet, mutta ei vaan mennyt niinkuin strömsössä tällä kertaa.

 

Viikko alkasi hyvin aurinkoisella ja lämpimällä kelillä ja hyvä pito tossujen alle, ei paljon enempää voi vaatia joulukuussa. Sen lisäksi treeneissäkin oli hyvä kulku päällä, erityisesti kovissa treeneissä. Torstaina vedimme 20x30" mäkivetoja hölkkäpalautuksella, eli vauhti ei ollut kovin kova, treeni sujui hyvin ja juoksu tuntui kevyeltä. Loppuverkalla alkoi yhtäkkiä jotain vaivaa pohkeessani, mutta urheilijana olen tottunut siihen että aina tuntuu jossain, mutta juoksin kuitenkin suoraan hotelliin takaisin ja otin hieroojalle yhteyttä. Hoidon jälkeen tuntui jo paremmalta ja kramppia ei enää ollut.

 

Jouduin kuitenkin kaksi päivää tekemään korvaavia harjoituksia sekä pyörällä että uimahallissa, ja vaihtelu virkistää, mutta jo tunnin jälkeen pyörällä muistan paljonko juoksu tarkoittaa minulle. Nyt jalat tuntuvat olevansa kunnossa, että toivotaan että kroppa kestää huomisen kova treeni niin että saataisiin joulurauha tänäkin vuonna.

 

Hyvää Joulua!
Ja Onnellista Uutta Vuotta (jos en ehdi kirjoittaa ennen sitä)