Espoo challenge ja uusi nousu

17.08.2014 19:29

SM viestien jälkeen alkanut mulla ongelmat, ensin oli pohkeen kanssa ongelmia etten pystynyt juosta ja ennenkuin sain sitä kuntoon niin alkoivat allergiat häiritä juoksuani, ja kalevan kisoissa en siis päässyt näyttämään oman osaamistani kunnolla. Kuudes sija huonolla ajalla ja tyhjillä jaloilla oli kyllä semmoinen pettymys että olisin halunnit lopettaa kisakauden siihen. Päätin kuitenkin ilmoittautua Espoon tähtikisoihin missä oli tänään maaottelun katsastuskisat.

 

Onneksi en lopettanut kautta vielä Kuopiossa, koska noin viikko sitten allergiat alkoivat helpottaa ja tämän viikon tiistain ratatreenin jälkeen syttyi uusi toivo ja tänään siis katsastuskisassa omalla vedolla onnistuin parantamaan kauden parhaani 12 sekunnilla lukemiin 9.10,26 (PB 9.09,64 -13)

 

Nyt jää nähtäväksi jos pääsen edustamaan suomea helsingin stadionilla ruotsi-ottelussa parin viikon päästä. Olen antanut näytöt, nyt on toisten tehtävä päättää ketkä lähtee, mutta ihmettelen kyllä jos katsastuskisan voitto ei riitä, mitä hyötyä sellaisen kisan järjestämisestä sitten on.

 

Kausi kuitenkin jatkuu, ja todennäköisesti ilman allergiaoireita, eli tulossa saattaa olla hyviä tuloksia vielä, näin ainakin minä toivon.