Kalevan Kisat

07.08.2015 17:07

Tänään on jo tasan viikko mennyt urheilu-uranin tähän mennessä suurimmasta hetkestä. Estejuoksusta irtosi vihdoinkin yleisen sarjan ensimmäinen henkilökohtainen mitali, ja ai että hopea maistuukin hyvältä. Olen tehnyt kovasti töitä tämän eteen ja KK mitali on ollut tavoitteenani jo useita vuosia, mutta aiempina vuosina en ole sitä syystä tai toisesta saavuttanut. Vaikka tämä nyt oli tähän astisen urani huippuhetki, ei se kuitenkaan tarkoita sitä etten odottaisi vielä tähän kauteen korkeampaa huippua: haluan onnistua ruotsi-ottelussa vielä paremmin ja samalla kun kaadetaan joukkueena ruotsia, tavoitteenani on alittaa 9 min raja, joka Kalevan kisoissa jäi 1.71 sekunnin päähän parantaessani ennätystäni melkein 6s. Estejuoksussa tiedän vielä pystyväni paljon parempaan, varsinkin kun saan estetekniikkani parannettua - muistakaa tämä ensi vuonna kun seuraatte minun juoksua, lupaan nyt jo tehokkaampia ja sujuvampia ylityksiä!

 

Sain vihdoinkin syyn järjestää mitalikahvit ja sain kakkuihin vähän (aika paljon :D) apua Mintulta (Hukka) jolle myös kuuluu kuvien credsit.

Huomenna aion parantaa 3000m ennätykseni kun Kuortaneella järjestetään eliittikisat, tulkaa sinne kannustamaan ja seuraamaan hyviä kisoja!

 

Kohti uusia ennätyksiä ja mitalikahveja! ;)