KKK ja WCR

06.06.2015 21:45

Keskiiviikkona kävin Lappeenrannassa juoksemassa kauden ensimmäinen estekisa, ja pitää kyllä myöntää että olin tosi epävarmaa kun jalkavamman on estänyt esteharjoittelua lähellä koko talven ja kevään. Näin jälkikäteen katsottuna olen melko tyytyväinen mun juoksuun vaikka esteiden ylittäminen tällä hetkellä vie aivan liikaa voimia kun tekniikka ei ole mitä haluaisin. Mutta se että pystyin melkein sivuamaan oma ennätykseni noissa tuulisissa olosuhteissa omalla vedolla kauden ensimmäisessä estejuoksussa näyttää myös sitä että paljon enemmän löytyy kropassa. Tunsin itseni vahvana juoksussa, ja tasaisen vauhdin ylläpitääminen on minusta myös hyvä merkki. 
Voitto siis irtosi, ja samalla KKK, eli kauden kotimainen kärkiaika kun oli ensimmäinen estejuoksu tänä kesänä suomessa.

 

Tänään oli erilainen työpäivä kun juostiin WCR, eli West Coast Race, joka on perinteinen maantienviesti Vöyristä Uuteenkaarlepyyhyn (57,2km, 8 osuuksia).
Juoksin 7:s osuuden (9.4km 29.58) Ski Team Mäenpään joukkueessa ja oltiin maalissa (ja periaatteessa jo lähtöosuuden jälkeen) toinen joukkue. Valitettavasti emme tänään pystyneet voittamaan IS Söderby/Geokonsult. Mustarsaaren viestissä tokuokuussa oli sijat toisin päin kun oli rankemmat kelit mikä taas voisi valoittaa ominaisuuksia Mäenpään rakennusfirman juoksijoilla, sitkeää porukkaa on siis kyseestä, aina valmis tekemään kovaa töitä, niin rakennustöissä kuin vastatuulessa juostessa

Seuraavaksi minun kilpailukalenterissa lukee nyt 3000m Lahden eliittikisoissa 14.6