Kuntokymppi

30.08.2014 15:41

Kun valitettavasti ei vielä tänä vuonna irronnut edustuspaikka ruotsi-otteluun ja kunto on hyvä niin tuntui siltä että oli pakko etsiä muita kisoja ja jatka kisakautta. Tänään oli siis ensimmäinen kisa yleisurheilukenttien ulkopuolella, kuin otsikko jo neuvoo kyseestä oli kuntokymppi Kokkolan venetsialaismaratonissa. 

 

Melko ylivoimainen voitto tuli vaikka vastustajista löytyi mm. Mikael Bergdahl, Jan Kaas ja Pauli Ruostetsaari. On tosi kiva juosta kun jalat toimivat taas loppukesän allergiajakson jälkeen, olisi tietysti ollut vielä kivempi näyttää kuntoni olympiastadionilla, mutta ensi vuonna! Voittoaikani 33.47 (GPS:n mukaisesti 10.64km matka) tarkoittaa 3.11/km keskivauhti ja saattaa olla samalla reittiennätys haastavalla reitillä, ainakin kovin aika 2000-luvulla.

 

Kiitän jalat ja nautin tästä nyt samalla kun optimistisellä mielellä siirrän tähtäimeni ensi viikon haasteeseen, kaksikertaisella matkalla, eli Vaasan puolimaratoniin. Tulkaa kannustamaan, siitä on varmasti hyötyä kun saattaa olla kova henkinen haaste tällaiselle ratajuoksijalle.