NB/Craft tiimipäivä ja harjoitusleiri

23.02.2017 13:51

Helmikuu tarkoittaa monille yleisurheilijoille että on aikaa hallikisoille, mutta omasta puolesta päätin tänä vuonna olla kisaamatta hallikaudella etten kiirehtisi liikaa vauhtitreenien kanssa. Olen sen sijaan panostanut perusharjoitteluun ja yrittänyt harjoitella monipuolisemmin kuin ennen että saisin vahvistettu koko kroppa.

Viime viikonlopun halli SM kisojen yhteydessä minun yhteiskumppanit New Balance ja Craft järjestivät tiimipäivän talliurheilijoille, tätä voisi jo sanoa perinteiseksi kun on toinen vuosi peräkkäin. Tiimipäivä sisältyi mm. hyödyllinen "koulutustilaisuus" tuotteista ja kehitysstrategiasta sekä uintitekniikkaharjoitus mastersluokan maailmanmestarin opissa. Pieni "leikkimielinen" kisa käytiin päytäfutisturnauksessa, mutta voin sanoa että urheilijoitten kesken ei ole semmoista kuin leikkimielinen kisa. Aloitteen tämmöisestä tiimipäivästä ja tiimihengen luomisesta pitää arvostaa korkealle, NB/Craft tiimiläisenä voi olla ylpeä tiimistämme.

Kirjoittaessa istun junassa matkalla etelään talven viimeisen hallitreenin jälkeen. Tehtiin aamulla viimeisen kovan suomessa, koutsin valvovan silmän alla ja lähden nyt luottavaisena Portugalia kohti. Portugaliin olen matkustanut monte kertaa ennen, ja monesti on Monte Gordo toiminut matkakohteena, mutta tällä kertaa lähden viettämään tulevan kuukauden yksin, eli paljon aikaa jää itselleni, hyvällä ja huonolla. Tarkoituksena saada laadukkaita treenejä tehty ja muutamat katujuoksut mahtumaan leiriohjelmaan että saisin kokea vähän kisafiilistä enneen kesää.