Sub4

25.08.2013 20:22

1500m oli tietenkin matkan, paikka oli Tampere, kisat oli eliittisarjan finaali. Ensimmäinen 1500m juoksu tällä kaudella missä on ollut vetoapua itselle, ja niistä kyllä riitti ihan mihin vauhtiin olisin halunnut. Paperilla minulla oli yli 5s huonompi SB/PB kuin toisin huonoin ja yli 30s kärjestä, eli voitosta en lähtenyt taistelemaan tällä kertaa.

 

Jalat tuntui huonolta heti alusta, jouduin tehdä paljon töitä jo alkukierroksilla, ja jatkuvasti juoksun läpi. Kroppa todennäköisesti ei ollut palautunut viikon inttiohjelmasta, joissa löytyi mm. 90km pyöräilymarssia + 30km jalkamarssia kenttävarustuksella. Toivotaan että 22v SM kisoissa ensi viikonloppuna olen ehtinyt palautua enemmän, vaikka huomenna aamulla lähdemme vielä palvaluksemme viimeisellä metsäleirillä. Kyseestä on onneksi ampumaleiri, eli yöuni ainakin tulee jonkun verran.

 

3.58,81 on 5,5s ennätysparannus, että voin olla hetkeksi tyytyväinen vaikka tiedän että pystyn muutamia sekunntia vielä poimia tuosta ajasta kun jalat eivät ole väsyneet. Sub4 tänään, ensi viikonloppuna tavoitteena paljon kovempi sub9 esteellä tavoitteena, ja sitä kautta toivottavasti ruotsiottelupaikka irtosi.