Tour de Hospital

05.09.2013 19:36

Vasemman polveni on vienyt suurin osa sekä ajasta että energiasta SM kisojen jälkeen, luulin vielä sunnuntaina että kävelisin ihan normaalisti jo maanantaina, mutta kun heräsin uuteen viikkoon huomasin etten silloinkaan pystynyt koukistamaan jalkani yhtään. Päätin käydä koulussa ensin kuin sovittu ja vasta introluennon jälkeen käydä sairaanhoitaajalle, ja olihan se varmasti fiksuin näin kun jouduin heti menemään terveysasemaan ja sieltä vielä RTG tutkimukseen Vaasan keskussairaalaan. Röntgenkuvista selvitettiin ettei luissa ollut mitään rikki.

 

Keskiviikkona tutkimukset jatkuivat varuskuntasairaalassa ja torstaina, eli tänään aamulla kävin Lahden kaupunginsairaalassa ultraääni tutkimuksella, ja täältäkin tuli yhtä hyviä uutisia, ei löytynyt jänteestäkään mitään rikkinäistä. 22 tuntia olen ehtinyt olla eri sairaalissa jo tällä viikolla, ja en ihan tarkkana voi kertoa mitä vika jalassani on. Tiedän vaan että polven yläpuoli/etureiden alapuoli on turvonnut aika pahasti ja etten vieläkään 5 päivää tapahtuman jälkeen pysty koukistamaan jalkani. Käytän kyynärsauvat liikkumisen helpottamiseen ja syön särkylääkkeet välipalaksi.

 

Ainoa jäljellä oleva toimenpide on lisää lepoa ja kylmähoitoa. Kun olen parantanut tästä löytyy varmasti taas motivaatiota uuteen harjoituskauteen!